Diskuse

Stáří???

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stáří nastoupí ten den, kdy si nevzpomenete, co bylo minulý den k obědu. ;-D

0 0
možnosti
Foto

No a co? Vypadat - a chovat se přiměřeně svému věku je v pořádku, každý věk přináší své starosti a radosti... Nejen stárnout, ale žít se musí umět. ;-) Horší ale je být MLADÝ, sebestředný, povrchní, bláhový, bez zájmu o cokoli - o další své vzdělávání a sebezdokonalování, o snahu založit si vlastní funkční rodinu, vychovat děti tak, aby si mě vážily, aby až budu já sám jednou potřebovat, pomáhaly miV. Abych se ve stáří nemusel spoléhat na cizí lidi... (Na stáří totiž i ti nejlepší přátelé "odcházejí," sami často potřebují naší v mládí pomoci). Lépe je spoléhat se na vlastní, dobře vychované děti, které vás mají rády - a pro které jste byl vzorem). Být mladý, sobecký, necitlivý vůči nikomu a ničemu, k přírodě ani k nejbližším lidem - a myslit si, že to tak bude stále, je pošetilost, hotové neštěstí... :-/ Důležité je, zachovat si i ve vyšším věku dobré psychické a duševní zdraví, životní pohodu - a umět se s ní nejen podělit, ale umět ji i rozdávat druhým. Díky za Váš článek. ;-) Krásný den.

0 0
možnosti
LJ

Postoj ke stáří je značně rozdílný podle toho, zda stáří pro nás znamená "blížíme se ke konečné" nebo zda pro nás znamená "blížíme se k přestupní stanici".

0 0
možnosti
PK

No víte vše je relativní, takže vás mohu uklidnit ale zároveň vyvést z omylu, neboť stárneme již dnem narození...;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Parádní úvaha. R^ dokud si dokážeme udělat srandu sami ze sebe, je to ještě dobrý! To já už se těším na slevy 65+;-D

1 0
možnosti
VF
Foto

A to se chlubíte, nebo si stěžujete?

1 0
možnosti
OM

O52l35g87a 63M10e26d58o52v86á

10. 7. 2019 22:51

Jak to myslíte? To je ůvaha...

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 15,53
  • Průměrná čtenost 533x
Mám ráda kočky, plavání a dlouhé pěší procházky, dobrou kávu a suchá červená vína z Moravy i od Mělníka.

Seznam rubrik