Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak domáce je domáce a i u nás niektoré súkromné pekárne padli, ale to počas covidu,keď im ochoreli zamestnanci.Vôňa chleba je najkrajšia.Moja babka výborne piekla.Pekný blog,díky za pripomenutieR^

0 0
možnosti
IL

I55v70a64n43a 41L76a81n87c56e

16. 10. 2022 11:50

Dobré pečivo jsem vždycky milovala, jako malá, když mi bylo špatně od žaludku, tak jsem dostala kostku cukru politou francovkou a kus posoleného chleba. A hned se mi udělalo lépe. Dobré pečivo umím ocenitR^, protože dvaadvacet let v Americe... už asi nemusím říkat nic víc:-(

0 0
možnosti
JM

J60a56n 56M70a29r55e79k

17. 10. 2022 5:37

Ivanko, pečte si svůj chleba, ten výtečnej z žitné mouky. Já ho peču už 45 let tady v Kanadě, kde komerční chleba, tak jako u vás, pokud nechcete zaplatit 20 dolců za bochník je jen taková patlavá hmota, po které se dělá špatně od žaludku. A také se tím HODNĚ ušetří peněz.

0 0
možnosti
  • Počet článků 166
  • Celková karma 15,53
  • Průměrná čtenost 533x
Mám ráda kočky, plavání a dlouhé pěší procházky, dobrou kávu a suchá červená vína z Moravy i od Mělníka.

Seznam rubrik